ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προτιμώντας την topdiet, επιλέγετε ένα εγγυημένο αποτέλεσμα γιατί δουλεύουμε με επαγγελματισμό, αφοσίωση και αγάπη ακριβώς πάνω στις δικές σας ανάγκες και μέσα από τα άριστα εξατομικευμένα προγράμματα μας, σας εξασφαλίζουμε το τέλειο αποτέλεσμα!

Στόχος μας να κερδίσετε περισσότερη υγεία στη ζωή σας. Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσα από το τρίπτυχο της υγιεινής διατροφής ‘μέτρο – ποικιλία – ισορροπία’ χωρίς στερήσεις, εξαντλητικές δίαιτες κ μαγικά ματζούνια.

Ή υγιεινή διατροφή δεν αποκλείει κανένα τρόφιμο από την διατροφή μας .

Όλα τα τρόφιμα επιτρέπονται αρκεί να γνωρίζουμε τον τρόπο  και το πότε θα τα καναλώσουμε.

 

Αυτόν το τρόπο θα σας τον διδάξουμε εμείς.

Το μυστικό βρίσκεται στις ανάγκες του δικού σου οργανισμού. Γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός όπως και οι ανάγκες του σε θρέψη, άσκηση, ανάπαυση.

Σκεφτείτε να προσπαθείτε να προσθέσετε 2λιτρα νερό σε ένα μπουκάλι που η χωριτηκότητα του είναι το 1 λιτρο?

Αυτόματα η περίσσεια νερού θα ξεχειλίσει. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον οργανισμό μας.

Να θυμάστε πως είναι πιο έξυπνος από εμάς. Όσο εμείς δε του δίνουμε αυτό που χρειάζεται τόσο αυτός μεταβολίζει την προσλαμβανόμενη τροφή σε λίπος.

Όλοι οι ανθρώπινοι οργανισμοί έχουν ανάγκη από συγκεκριμένη ποσότητα τροφής ακόμη κ σε κατάσταση ηρεμίας η οποία διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, από φύλλο σε φύλλο, ανάλογα με την ηλικία, την φυσική του δραστηριότητα και άλλους παράγοντες.

Ο οργανισμός μας λοιπόν είναι μια μηχανή που εργάζεται για εμάς 24ωρες γιαυτό κ εμείς πρέπει να του δίνουμε την απαιτούμενη ενέργεια για να διευκολύνεται το έργο του χωρίς να καταπονείται.

Φανταστείτε μια βενζινοκινήτη μηχανή χωρίς καύσιμα? Υπολειτουργεί, καταστρέφεται.

Το ίδιο συμβαίνει κ με την δική μας μηχανή.

Ας προλάβουμε λοιπόν τις αρνητικές επιπτώσεις της κακής διατροφής όπως Παχυσαρκία, Καρδιαγγειακα, Υπέρταση , Σακχαρώδη Διαβήτη κα

Έστω για μια φορά στη ζωή σας θα ήταν χρήσιμο να επισκεφτείτε έναν πτυχιούχο Διαιτολόγο- Διατροφολόγο σε όποια κατηγορία κ αν βρίσκεστε σύμφωνα με το Δείκτη μάζας Σώματος σας έτσι ώστε να γνωρίσετε τις πραγματικές θερμιδικές σας ανάγκες .

Μέσα από τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα μας καθώς και την διατροφική εκπαίδευση που σας παρέχουμε θα μάθετε τι χρειάζεται τελικά αυτή η μηχανή για να δουλεύει σωστά!! Θα υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς στερήσεις!!

Το αποτέλεσμα της προσπάθειας σας δικαιώνει γιατί Κερδίζετε περισσότερη υγεία!!