ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Επιλέγοντας την topdiet, εξασφαλίζετε ένα εγγυημένο αποτέλεσμα γιατί δουλεύουμε με επαγγελματισμό, αφοσίωση και αγάπη ακριβώς πάνω στις δικές σας ανάγκες και μέσα από τα απολύτως εξατομικευμένα προγράμματα μας σας εξασφαλίζουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Στόχος μας να κερδίσετε περισσότερη υγεία στη ζωή σας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από το τρίπτυχο της υγιεινής διατροφής “μέτρο – ποικιλία – ισορροπία”χωρίς στερήσεις, εξαντλητικές δίαιτες κ μαγικά ματζούνια.

Ή υγιεινή διατροφή δεν αποκλείει κανένα τρόφιμο από την διατροφή μας .

Όλα τα τρόφιμα επιτρέπονται αρκεί να γνωρίζουμε τον τρόπο  και το πότε καταναλώνονται.

 

Αυτόν τον τρόπο θα σας τον διδάξουμε εμείς.

Το μυστικό βρίσκεται στις ανάγκες του δικού σου οργανισμού. Γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός όπως και οι ανάγκες του σε θρέψη, άσκηση και ανάπαυση.

Σκεφτείτε να προσπαθείτε να προσθέσετε 2λιτρα νερό σε ένα μπουκάλι που η χωρητικότητα του είναι το 1 λίτρο?

Αυτόματα η περίσσεια νερού θα ξεχειλίσει. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον οργανισμό μας.

Να θυμάστε πως είναι πιο έξυπνος από εμάς. Όσο εμείς δε του δίνουμε αυτό που χρειάζεται τόσο αυτός μεταβολίζει την περρίσεια προσλαμβανόμενη τροφή σε λίπος.

Όλοι οι ανθρώπινοι οργανισμοί έχουν ανάγκη από συγκεκριμένη ποσότητα τροφής ακόμη και σε κατάσταση πλήρους ηρεμίας η οποία διαφέρει από άτομο σε άτομο, από φύλο σε φύλο, ανάλογα με την ηλικία, την φυσική του δραστηριότητα και άλλους παράγοντες.

Ο οργανισμός μας λοιπόν είναι μια μηχανή που εργάζεται για εμάς 24ωρες το 24ώρο για αυτό και εμείς πρέπει να του δίνουμε την απαιτούμενη ενέργεια για να διευκολύνεται το έργο του χωρίς να καταπονείται.

Φανταστείτε μια βενζινοκίνητη μηχανή χωρίς καύσιμα? Υπολειτουργεί, καταστρέφεται.

Το ίδιο συμβαίνει και με την δική μας μηχανή.

Ας προλάβουμε λοιπόν τις αρνητικές επιπτώσεις της κακής διατροφής όπως Παχυσαρκία, Καρδιαγγειακά νοσήματα, Υπέρταση , Σακχαρώδη Διαβήτη κα

Έστω για μια φορά στη ζωή σας θα ήταν χρήσιμο να επισκεφτείτε έναν πτυχιούχο Διαιτολόγο- Διατροφολόγο σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεστε σύμφωνα με τον Δείκτη Μάζας Σώματος σας και το Τεστ DNA διατροφογενετικής έτσι ώστε να γνωρίσετε τις πραγματικές θερμιδικές και προσωπικές σας ανάγκες .

Μέσα από τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα μας καθώς και την διατροφική εκπαίδευση που σας παρέχουμε θα μάθετε τι χρειάζεται τελικά αυτή η μηχανή για να δουλεύει σωστά.

 Θα υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς στερήσεις!

Το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής θα σας δικαιώσει καθώς θα κερδίσετε περισσότερη υγεία και ευεξία !