ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Η Κ. Βάσση Παρασκευή  ειδικεύεται στις  Κλινικές περιπτώσεις, τους Παιδιατρικούς ασθενείς και την Αθλητική διατροφή.

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Νοσηλευτικής, η αγάπη της για τη συνεισφορά καθώς και τη βελτίωση  ποιότητας ζωής του ανθρώπου την οδήγησε στο τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε με Άριστα.

Εκπόνησε την πτυχιακή της εργασία με τίτλο <<Προσδιορισμός Βαρέων Μετάλλων Mg, Fe, As, Pb στο πόσιμο νερό του Ν. Τρικάλων>> με βαθμολογία ‘Aριστα 10.

Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο τμήμα Κλινικής Διατροφής με αντικείμενο την αξιολόγηση θρέψης, την διατροφική υποστήριξη  παθολογικών καταστάσεων καθώς και την θρεπτική υποστήριξη παιδιατρικού ασθενή.

Στη συνέχεια συμμετείχε στo ερευνητικό πρόγραμμα “Συμμαχία για την Υγεία'” διάρκειας 6μηνών με αντικείμενο τα παρεμβατικά προγράμματα στις εκφυλιστικές παθήσεις : Παχυσαρκία – Καρδιαγγειακές παθήσεις – Υπέρταση – Σακχαρώδης Διαβήτης.

Συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Prolepsis στο πρόγραμμα <<Μαθαίνω για τα Φρούτα τα Λαχανικά και το Γάλα>>, στα πλαίσια του οποίου πραγματοποίησε πολυάριθμες διαλέξεις σε Δημοτικά σχολεία του νομού Θεσσαλονίκης.

Από το 2017 συνεργάζεται με την μεγαλύτερη αλυσίδα γυμναστηρίων του Νομού Θεσσαλονίκης ως επικεφαλής του τμήματος διατροφής, αναλαμβάνοντας εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής απευθυνόμενα σε ενήλικες, εφήβους κ παιδιά όπως επίσης και προγράμματα που αφορούν στην μείωση, αύξηση, διατήρηση βάρους καθώς και στην αύξηση μυϊκής μάζας, στη γράμμωση και την μείωση λίπους.

Από το 2020 αποτελεί μέρος  επιστημονικής ομάδας Ιατρών με τις εξής ειδικότητες : Ειδικός Γαστρεντερολόγος ,Γενικός Χειρούργος, Γυναικολόγος, Ουρολόγος, Παθολόγος. Επιβλέποντας  ασθενείς στο προεγχειρητικό – μετεγχειρητικό στάδιο καθώς και όλες εκείνες τις περιπτώσεις όπου απαιτείται διαιτολογική  παρακολούθηση.  

Είναι μέλος της ΕΔΔΕ ( Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος).

Επιπρόσθετα, έχει αρθρογραφήσει σε διάφορα τοπικά περιοδικά του Νόμου Θεσσαλονίκης.

Τέλος, έχοντας σταθερά ως  στόχο να διευρύνει επιπλέον τις γνώσεις της ώστε να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, ενημερώνεται και παρακολουθεί διαρκώς συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες που αφορούν στην επιστήμη της διατροφής και της υγείας γενικότερα. 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Σκοπός μας είναι μέσα από το πρόγραμμα που εσύ θα επιλέξεις να σε βοηθήσουμε να καταφέρεις τον στόχο σου με το μοναδικό μας σύστημα χωρίς να στερηθείς και χωρίς να υποβάλεις τον εαυτό σου σε εξαντλητικές δίαιτες. Υπάρχει λύση. Μην απελπίζεσαι. Η λύση βρίσκεται εδώ.

Μέσα από την δική μας προσέγγιση, πρόγραμμα και τακτική θα μάθεις τις ανάγκες του δικού σου οργανισμού και τον τρόπο που μπορείς να συνδυάσεις το τέλειο γεύμα και να απολαμβάνεις ότι θέλεις. Ο τρόπος απλός .Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε το topdiet για να σε βοηθήσουμε να κερδίσεις περισσότερη υγεία στη ζωή σου, ευεξία, ομορφιά, λάμψη, ενέργεια και ευτυχία. Αρκεί να το πιστέψεις.

Τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής είναι τόσα πολλά που αξίζει να το δοκιμάσεις.

Μη χάνεις χρόνο . Για να μας επισκεφτείς σημαίνει πως πήρες την απόφαση για την αλλαγή προς το καλύτερο εσωτερικά  και  εξωτερικά.